ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες εκτελούνται  Δευτέρα με Παρασκευή 08:30 - 16:00

Ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα

Τα ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα έχουν χρόνο συσκευασίας και αποστολής 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Χειροποίητα αντικείμενα

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και συχνά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Απαιτείται για αυτό τον λόγο χρόνος 5-7 εργάσιμων ημερών για την κατασκευή, συσκευασία και αποστολή τους.

Ο εκάστοτε καλλιτέχνης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους χρόνους παράδοσης σε περιόδους μεγάλου φόρτου εργασίας και γι 'αυτό η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Σε περιπτώσεις όπως μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, ο χρόνος αυτός είναι μεγαλύτερος (10-12 εργάσιμες). Σε αυτή την περίπτωση θα ειδοποιηθείτε άμεσα σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής.

Οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας που αναφέρονται παραπάνω είναι οι συνήθεις εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης ανάλογα με τον τρόπο και τον τόπο αποστολής. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση δεσμευτικούς χρόνους, καθώς η www.luxx.gr δεν ελέγχει τους εκάστοτε φορείς μεταφορών και τις εκάστοτε έκτακτες συνθήκες που μπορούν να προκύψουν. 

Εάν θέλετε να παραγγείλετε ένα προϊόν προορισμένο για συγκεκριμένη ημερομηνία, προτείνουμε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και να μας στείλετε συνοδευτικά ένα email στο theluxxgr@gmail.com προς επισήμανση. Επίσης στο καλάθι σας μπορείτε να συμπληρώσετε στις "Σημειώσεις" λέξεις όπως Επείγον ή την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τη δυνατότητα άμεσης διάθεσης του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.